Menu

Programajánló a Tisza-tónál

Élmények a természetben, extrém vízi sportok, kalandsziget, horgászat…

Programlehetőségek

Csendes pihenésre vágyik, vagy az adrenalint kedveli? Színes programajánlónkban megannyi lehetőség közül választhatja ki az Önnek legszimpatikusabb programokat, hogy a nyaralás ne csak pihentető, de élményekben gazdag is legyen!

Élmények a természetben

 • Tisza-tavi Ökocentrum
  Fedezze fel Európa legnagyobb édesvízi akváriumát, a Tisza-tó páratlan állat- és növényvilágát, természeti kincseit!
 • Tiszavirág Ártéri Sétaút
  Kalandtúra az érintetlen természetben, szabadon az ártéri szigeteken!
 • Csónaktúrák a Tisza-tó vadregényes szigetei között, melyek akár az exkluzív úszóház teraszáról is indulhatnak!
 • Biciklitúrák Magyarország leglenyűgözőbb kerékpáros paradicsomában
 • Kajak- és kenutúrák a Tisza-tó szigetei között

Extrém programajánló

Megtekintene egy bemutatót, vagy szívesen kipróbálná? A Tisza partján felejthetetlen élményekben lesz része!  Próbálja ki az alábbi extrém vízi programjainkat!

 • Wakeborad
 • Jet-sky
 • Flyboard
 • SUP

 

Horgászparadicsom

Ragadjon kézbe horgászbotot, és legyen pecás kalandok részese a Tisza partján! Fogja ki a Tisza-tó honos halait, süllőt, pontyot, csukát, balint, kárászt, keszeget, törpeharcsát, bodorkát, vagy a méltán híres, amurt! A Tisza-tavi horgászathoz szükséges állami horgászjegy, horgászegyesületi tagság, területi horgászjegy és fogási napló beszerzésében segítséget nyújtunk, mi több, kikötőnkben horgászbolt áll pecázni vágyó vendégeink részére!

Tél: A zord téli napokon a pergető technikák a legelterjedtebbek. A szezon kedvelt zsákmányhala a süllő. Enyhe, fagymentes időszakokban a tározótér vizeiben is lehetséges a horgászat, míg fagyos időszakban, megfelelő jégvastagság mellett a Tisza-tavi lékhorgászat nyújt felejthetetlen élményt. Kevés és egyszerű felszerelés, rövid, úszóval szerelt bot és néhány csalihal szükséges csupán a léki pecához. A tározótérben gyorsan csuka és süllő is horogra akadhat, ha ügyesen választjuk ki horgászhelyünket.

Tavasz: A zöldellő tavaszi időszak a természet ébredését, egyben a halak megélénkülését jelentik. Főként a bodorka, majd a keszegfélék, a kárász és ponty „ébred”. Valódi kuriózum a Tisza-tó compó állománya. A május eleje a pontytilalom időszaka, azonban keszegből és kárászból bőséges fogást biztosít ez az időszak is!

Amiben segítünk

- állami horgászjegy beszerzése
- horgászegyesületi tagság megszerzése
- területi horgászjegy és fogási napló beszerzése
- horgászbolt a kikötő területén
- csónakbérlés